O nama

Web trgovina www.lopte.net je prozor u svijet lopti, sportkih rekvizita, sprava i ostalih pomoćno-tehničkih pomagala koja se koriste u sportu. Namijenjen je svima koji su u doticaju sa sportom bilo rekretaivno ili profesionalno. Sve ono što trebate a niste do sada mogli kupiti u klasični trgovinam sportske opreme možete naći u našem web dućanu. Lopte za sve sportove od originala do replika pa sve do specifičnih lopti koje se koriste u treningu sportaša svih dobnih kategorija od limača do veterana. Sportske mreže za sve sportove, oprema za ritmičku gimnastiku, pilates, korektivnu gimnastiku i još mnogo toga što sami možete istražiti.

Naš tim stručnih osoba koje su svakodnevno uključene u školski, rekretivni i profesionalni sport istaražuju i testiraju ono što je optimalno za vas, vaše dijete, prijatelja ili vama drage osobe kojoj želite pokloniti kvalitetan rekvizit ili spravu. Svakodnevno u našem izboru ponuđenog se vodimo strogo načelima kineziološke struke pa tako sve u tweb trgovini je ispitano i provjeravano prije nego smo Vam ponudili.

Ponuditi optimalno, podići nivo aspiracija, otvoriti nove mogućnosti, olakšati uključivanje u sportsku aktivnost je cilj koji smo si zadali i to sve bez puno muke za Vas.

Uplovite u svijet lopte.net i pronađite nešto posebno za sebe

Naš tim:

Ivan Sunara, prof. – nastavnik TZK u osnovnoj školi i sportki trener ( košarka ) s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i sportašima kroz nastavne i ne nastavne sadržaje. Učitelj tenisa, košarkaški trener, voditlje kampova za djecu, trener seniorskih momčadi i niz drugih sportkih sadržaja s kojima se suvremeni kineziolog susreće u svakodnevnom radu.

Marko Sunara, prof. TZK – stručni suradnik, kondicijski trener i nastavnik u školi.Informacije o firmi:

Adria sport, za sportske djelatnost trgovinu i usluge
Dinarski put 1 d
10 090 Zagreb
OIB: 38003149723
www.adriasport.hr www.lopte.net
mail: info.adriasport.hr

tel.: +385 (0) 1 410 34 91


gsm: 095 84 84 896